Timco puunhalkaisukoneet saapuneet

Timco 22T 61cm pikahalkomakone polttomoottorilla

HUIPPUNOPEA hydraulipumppu sylinterin liike 3 sekuntia ! RAHOITUS JOPA 0% KOROLLA JA ILMAN KÄSIRAHAA

 Laadukas perässä vedettävä klapikone kovempaan käyttöön. Käyttövoima saadaan omasta moottorista jolloin sähköä ei tarvita. Erittäin käytännöllinen esim. metsässä tai muissa sähköttömissä paikoissa. Ei sisällä moottori- ja hydrauliöljyjä.

1390,00

Katso lisää, paina tästä

 

 

 

Timco 12T pikahalkomakone

Timco 12T pikahalkomakoneKäyttövoima saadaan omasta moottorista jolloin sähköä ei tarvita. Erittäin käytännöllinen esim. metsässä tai muissa sähköttömissä paikoissa. HUIPPUNOPEA hydraulipumppu! Sylinterin liike vain 3 sekuntia!

 

Timco 10T 51cm pikahalkomakone jaloilla

Timco 10T 51cm pikahalkomakone jaloillaVauhtipyörästä voimansa ottava halkomakone on kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone. Pikahalkomakoneessa käytetään voimanlähteenä kahta isoa vauhtipyörää ja sähkömoottoria. Todella nopea halkaisu ja työntövarren palautus (2 sekuntia).

Ota Yhteyttä

Ismo Alhainen
Motors&Myymälämyynti
Kauhajoki
Puh: 044 2714109

 Email

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>