Humminbird tuotteet nyt Loukolta! www.loukko.com

Humminbird tuotteet nyt Loukolta!

humminbird_tutkat.jpg

Humminbird®-tutkalla saat selkeän kuvan tapahtumista veneesi ympärillä. Jämäkät kupuantennit on helppo kytkeä Humminbird-laitteesi Ethernet-verkkoon.

hummingbird_onix.jpg

Täysin uudenlainen innovaatio kalastajille ja muille vesilläliikkujille. ONIX-tuotteissa on kaikki tarvittava yhdessä paketissa: tarkasti erilaisia kosketuksia totteleva käyttäjäystävällinen Cross Touch™ -kosketusnäyttö, tehokas kaikuluotain sekä TriFuel™ -karttajärjestelmä ja sisäänrakennettu GPS. Kosketa, paikanna, navigoi – nauti.

kaikuluotain_tuoteryhma.jpg

Jotkut kalastajat väittävät, että heillä on kuudes aisti, jolla he paikantavat parhaat kalapaikat – meille muille on tarjolla Humminbird! Humminbird on maailman johtava Amerikkalainen kaikuluotainvalmistaja ja edelläkävijä viistokaikutekniikassa sekä kalastukseen liittyvässä elektroniikassa.

humminbird-helix12_0.jpg

Uutuus 2016 – Humminbird HELIX 12 CHIRP on yhdistelmälaite huikeilla ominaisuuksilla! AutoChart LIVE -kartat, huikea 12.1″ HD-näyttö 1280×800 px laajakuvalla, laajakaistainen ja ennätystarkka CHIRP-kaikuluotaus, nopea siirtyminen haluttujen näkymien välillä pikavalintanäppäimillä.

humminbird_gps.jpg

Näe kompassitiedot ja veneen suunta sen liikkuessa tai ollessa paikallaan.

humminbird-helix10_0.jpg

Humminbird HELIX 10 on nimensä mukaisesti täysi 10! Näyttävä HD-laajakuvanäyttö 1024×600 px tarkkuudella ja ylivoimaisella kirkkaudella. AutoChart LIVE ja Side/Down Imaging -tekniikat takaavat parhaat näköalat vedealaiseen maailmaan.

humminbird-anturit_0.png

Humminbird-kaikuluotainten anturit ja lisävarusteet eri käyttötarkoituksille.

humminbird_ethernet.jpg

Vesitiiviillä Ethernet-kytkimellä liität järjestelmääsi helposti jopa viisi Ethernet-laitetta. Laitteiden välille tarvitaan sopivien liitoskaapeleiden lisäksi mahdollisesti adapteri-kaapeleita.

humminbird-helix9_0.jpg

Humminbird HELIX 9 on kompaktia iskukykyä näyttävässä kuoressa. AutoChart LIVE, Side/Down Imaging -tekniikat, HELIX-sarjalle ominainen tarkka ja kirkas laajakuvanäyttö. HELIX 9 on todellinen tehopakkaus.

humminbird_nmea.jpg

Säästä polttoainetta ja ennakoi ongelmia. Näet esimerkiksi polttoaineen kulutuksen ja moottoritiedot yhdellä silmäyksellä. Erilaiset mittarit antavat kokonaiskuvan moottorin toiminnasta.

humminbird-helix7_0.jpg

Koe HELIX 7:n leuat loksauttava 800×480 px tarkka näyttö ja 1500 nit kirkkaus! Näet kalat, vedenalaiset rakenteet ym. kiinnostavat kohteet sekä esim. karttakortin helposti myös kirkkaassa auringonpaisteessa samalta näytöltä. Monipuolinen valikoima laitteita erilaisiin tarpeisiin.

humminbird_kartat.jpg

Humminbird AutoChartin avulla luot omia karttoja parhaista kalapaikoista.

helix_thump_1.jpg

HELIX 5 -sarja tarjoaa runsaasti kovan luokan ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Helix-laitteiden näyttö on kuvasuhteeltaan televisioista tuttu, leveä 16:9, mikä lisää käyttömukavuutta esimerkiksi jaetun näytön toiminnoissa. 5-tuumainen näyttö tarjoaa hintaluokkansa korkeimman resoluution myötä nautittavaa kirkkautta ja tarkkuutta.

humminbird_jalustat.jpg

Korvaa vanha ja kulunut kiinnitysjalusta uudella, tai tee vaihtoehtoinen päätelaitteen käyttöpaikka veneeseen uudella kiinnitysjalustalla.

humminbird_pmax_2016_0.jpg

Humminbird® PiranhaMAX on uistelijan ykkösvalinta, joka tuo lisäpuhtia ja mukavuutta pyyntiin. Kiinnitä PiranhaMAX veneeseen ja ihaile TFT-värinäytön tai huippukontrastin tarjoavan harmaasävynäytön upeita kuvia, jotka näkyvät myös kirkkaassa auringonvalossa.

humminbird-fbmax_0.png

Kulkee mukana omaan ja kaverin veneeseen, laiturille tai vaikkapa kelluntarenkaaseen. Kätevällä puristinkiinnityksellä varustettu, kannettava Fishin’ Buddy® on helppo kiinnittää lähes mihin tahansa ilman telineitä, johdotuksia tai anturin asennusta.

hummingbird_360_imaging.jpg

Humminbird 360 imaging™ antaa käyttöön yksityiskohtaisen 360 asteen näkymän veneen ympärille. Side Imaging® -tekniikan ja sitä edeltäneen Down Imaging® -tekniikan tavoin Humminbird® 360 Imaging™ näyttää vedenpinnan alapuolisen maailman hämmästyttävän yksityiskohtaisena. Uusi 360 asteen peittoalue ulottuu 50 metrin päähän joka suuntaan veneen ympärille.

hummingbird_1100.jpg

Humminbird® 1100 -sarja on vaativan kalastajan valinta. Reilu, erittäin kirkas 10,4 tuuman LED-taustavalaistu nestekidenäyttö takaa näkyvyyden kirkkaassa auringonpaisteessa. Humminbird Side Imaging®, Down Imaging® ja SwitchFire™ löytävät saaliin antamalla tarkan 180 asteen näkymän veneen alta ja sivuilta.

hummingbird_999.jpg

Humminbird® 900 -sarjan huikealla teholla ja 8 tuuman laajakuvanäytöllä saat perusteellisen kuvan vesistöstä. HD-pikselitarkkuuden ansiosta näet SwitchFire™ -luotauskuvat ja upeat Side Imaging®- ja Down Imaging® -näkymät veneen alta ja sivuilta juuri sellaisina kuin pitääkin. 16:9 kuvasuhde mahdollistaa näytön kätevän jakamisen kaiku- ja karttakuville.

hummingbird_800.jpg

Sarja järeitä laitteita, joissa on reilu 7 tuuman näyttö, 16:9 kuvasuhde ja uskomattoman selkeä kuva. Side Imaging®-, Down Imaging®- ja SwitchFire™ -toiminnoilla saat käyttöösi vesistöjen monipuolisinta luotausteknologiaa.

hummingbird_600.jpg

Humminbird 600 -sarja koostuu combojen pikkujättiläisistä. Kun ruudun koko ei ole sinulle kaikki kaikessa, mutta vaadit laitteeltasi edistyksellisiä ominaisuuksia ja kovaa suorituskykyä, 600-sarjalainen on valintasi.

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>