UUTUUS, Peugeot Speedfight 4, 2016 malli nyt esillä LOUKOLLA!

Henkilön Loukko.com kuva.

Uusi Peugeot Speedfight 4 esiteltiin viime vuoden syksyllä Milanon messuilla ja nyt elokuun alussa saamme rajoitetun erän Speedfight4:ia myös Suomeen.

Speedfight4:n muoto henkii aitoa ja alkuperäistä Peugeot fiilistä – fiilistä jota Speedfight 1, 2 ja 3 ovat menestyksekkäästi edustaneet. SF4 on saanut sporttisemman ja aerodynaamisemman muodon, jota onnistunut väritys entisestään tehostaa.

Speedfight 4 tulee markkinoille perusväreissä ja erikoismaalattuina sport-versioina. Nyt elokuulle tuomme maahan vain nämä sport-versiot: Iceblade, Pure ja Darkside.

Speedfight4 tulee kahdella moottorivaihtoehdolla: ilmajäähdytetty 4,1 hv ja nestejäähdytetty 5,4 hv!

Henkilön Loukko.com kuva.

Sport -versioiden runsaasta varustelusta otettakoon esille tuttu upside-down etuhaarukka, radiaali-etulevyjarru, takaiskuvaimennin lisäsäiliöllä, Dell’orton kaasutin, alumiiniset astilaudat, sporttinen matkustajan satulan suoja, kännykkäteline ohjaustangossa sekä USB-portti & 12V virran ulosotto.

Kysy tarjousta!

http://www.loukko.com/site?node_id=52&action=show_data&p_id=4612&cls_luokittelu=011.a&ordercol=nimi&ordertype=ASC&row=19

Henkilön Loukko.com kuva. LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

UUDET SPEEDFIGHT MALLIT ESILLÄ KAUHAJOELLA JA TERVAJOELLA!

P 010 470 9801 Kauhajoki , P 010 470 9850 Tervajoki

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>