Uusi Schuberth avokypärä, Metropolitan 1 Loukolta!

 

Olemme vihdoin saaneet varastoon ensi kesän katupuolen odotetuimman kypärä-uutuuden!
Metropolitan 1 eli tuttavallisemmin M1 on todella monipuolinen avokypärä. Käyttömukavuutensa (lue hiljaisuuden) ansiosta sillä voi tehdä pitkiäkin reissuja. Kesäkeleille, kaupungissa pyörimiseen tai skootteri käyttöön kypärästä voi purkaa helposti visiirin pois ja käyttää aurinkovisiiriä estämään ajoviiman ja ötököiden pääsy silmiin.

Huomionarvoinen asia on myös kypärään integroitu puhelinjärjestelmä. Kypärästä löytyy poskipalan alta valmiina mikki ja kuoren takaosassa on paikka kypäräpuhelinyksikölle!

Metropolitan 1 –kypärän ulkokuoresta on valittavana 7 vaikuttavan näköistä väriä. Kypärän pehmusteeksi voi valita joko perinteisen harmaan tai vaihtoehtoisesti tyylikkään kahvin sävyn. Visiireiden kohdallakin riittää valinnan varaa; eri asteisesti sävytettyjä visiirejä, kaksi eri peilivisiiriä ja aurinkovisiireistäkin valittavana on viisi erilaista sävyä.

Kypärän ulkokuori on valmistettu erittäin kevyestä composite matrix –materiaalista ja kypäpä painaakin ainoastaan 1395 grammaa. Kypärän keveydestä huolimatta, sen rakenne vaimentaa erittäin hyvin iskuja. Sisäkuoressa on käytetty eri kovuisia pehmusteita, joten kypärästä on saatu mahdollisimman istuva, mukava ja huipputurvallinen. Metropolitan 1:ssä turvallisuus on viety seuraavalle levelille patentoidun A.R.O.S:in (Anti-Roll-Off-System) avulla. Se varmistaa, että kypärä pysyy varmasti paikoillaan hätätilanteessa.

Kypärän sisusta on täysin saumaton, mikä on uutta kypärävalmistuksessa. Sisus on irroitettava, antibakteerinen, hengittävä ja se kuivuu nopeasti.

 

 

TILAA HETI OMASI!

http://www.loukko.com/site?node_id=52&cls_luokittelu=006.c

 

LOUKKOmusta pohja

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>