JAPA POLTTOPUUKONEET LOUKOLTA!

IMG_1230_III

JAPA®-polttopuukoneet

 Japa®polttopuukoneet kehitetään ja valmistetaan Varsinais-Suomen Laitilassa vuosikymmenten kokemuksella. Japa®on yksi ammattikäyttöön tarkoitettujen polttopuukoneiden markkinajohtajista, ja koneisiimme luottavat myös lukuisat vapaa-ajan käyttäjät. 

Kaikki Japa®tuotteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta, ja erityisesti tuoteturvallisuus on meille tärkeää. Tämän vuoksi koneissamme on erittäin kattavat suojat, automaattinen keskeytystoimintosekä muita innovatiivisia tapoja varmistaa käyttäjän turvallisuus. Japa®polttopuukoneissa kaikki lähtee yksityiskohdista –  halkaisuterät ovat ensiluokkaista laatua ja kaikki moottorit tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten Honda ja Briggs&Stratton.

Japa®polttopuukoneita on valmistettu Laitilassa jo vuodesta 1977 ja tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin mökille kuin ammattikäyttäjän tarpeisiin.

PYYDÄ JAPA TARJOUS LOUKOLTA!

http://www.loukko.com/site?node_id=52&cls_luokittelu=012.1

Loukko_maatalous

HANNU 0500565225

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php