Schuberth kypärät loukolta! www.loukko.com

Banneri_Schuberth-logo

Schuberth GmbH on 70 vuoden aikana noussut kypäräteknologian ehdottomaan kärkeen. Yrityksen jokainen kypärä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Saksassa, joten voit olla varma, että laatu ja viimeiseen asti hiotut yksityiskohdat ovat omaa luokkaansa.

Kova taso saavutetaan perusteellisella tutkimustyöllä ja testauksella. Schuberth onkin ainoa kypärävalmistaja, jonka kypärät perustuvat yhtiön omassa tuulitunnelissa tehtyihin tutkimuksiin. Päätestaaja Michael Schumacher on mukana kehitystyössä alusta loppuun saakka ja varmistaa, että jokainen yksityiskohta on loppuun asti mietitty. Yhtiö tekee jatkuvaa yhteistyötä Ferrarin, Porchen ja BMW:n kanssa.

Motorrad ”Best Brand” jo 6 vuotta peräkkäin.

Schuberth kypärät LoukkoMotorsin jättivalikoimasta!

schuberth c3 pro 51-1300_open_210px

http://www.loukko.com/site?node_id=52&cls_luokittelu=006.c

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

Suvi 0503135761

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>