SIDI CROSSFIRE 2 JA TCX PRO 2.1 CROSSISAAPPAAT TARJOUKSESSA LOUKOLLA!

6553013_SIDI_Crossfire_2_ajosaapas_valkomustakelt_20140922094803.jpg

HUIPPUTARJOUS 375€!

SIDI Crossfire 2 ajosaapas valko/musta/keltainen

 

SIDIn patentoimalla vaihdettavalla SRS-pohjalla varustettu, tuplanivelletty ajokenkä. Valmistettu Italiassa SIDIn omalla tehtaalla.

Materiaali: Cambrelle® / teflonkäsitelty verkkovuori. Cambrelle® siirtää kosteuden nopeasti pois kengästä ja estää näin homeen muodostumisen.

Suojat: Sisäsyrjässä vaihdettava tukeva nylon-suojus. Saappaan varren sisäpuolella kuumuudelta suojaava polyuretaanisuoja. Sääressä thermoplastinen anatomisesti muotoiltu suoja. Nilkan kulutuspalat vaihdettavissa.
Soljet: Neljä mikrosäädöllä varustettua täysin itsenäisesti toimivaa solkea varmistavat tarkan ja takuulla jokaiseen jalkaan istuvan kiinnityksen. Soljen muistitoiminto varmistaa nopean ja helpon pukemisen.

Varsi: Kengän varren läpimitta on säädettävissä säären kohdalla olevan polyuretaanilevyn avulla. Näin kenkä istuu hyvin pohkeen koosta riippumatta. Kengän kieli on vahvistettu ja kosteudelta tiivistetty.

Nilkka: Nilkan alueella Dual Flex System mahdollistaa nilkan luonnollisen liikkeen, mutta kuitenkin estää nilkan liiallisen taipumisen sivuittais- ja pystysuunnassa. Nilkan muotoon mukautuvat pehmusteet takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

Pohja: Ptentoitu SRS-järjestelmä (Sole Replacement System). Pohja vaihdettavissa pikakiinnitteiset ruuvit avaamalla. Yhteensopiva SIDIn Supermotard- ja enduropohjallisten kanssa.

TILAA:

http://www.loukko.com/site?node_id=52&action=show_data&p_id=3490&cls_luokittelu=004.b&ordercol=nimi&ordertype=ASC&row=2

 

651420_TCX_Pro_2.1_valkoinenoranssi_20140922093920.jpg

TCX Pro 2.1 valkoinen/oranssi

 

HUIPPUTARJOUS 295€!

Crossi kenkä, sisäkengällä!
Nyt rahtivapaasti toimitus!
Valitse rahtivapaakamppanja!

TCX:n lippulaivamalli!

Vahvistettu varpaiden alueelta polyuretaanivahvikkeilla, kengän sisäpuolelle on lisätty pitopintaa ja kengän yläosan ”tiivistys” istuu entistä paremmin jalkaa vasten pitäen hiekan kengän ulkopuolella tehokkaasti.

Suurimmat uudsitukset ovat kuitenkin soljissa, jotka menevät kiinni kuin ajatus, eivätkä aukea kovistakaan iskuista. Kenkä pitää myös roiskeveden erittäin tehokkaasti ulkopuolella nilkan korkeudelle asti microfibre- materiaalinsa ansiosta.

Kaikkien edellä mainittujen parannusten lisäksi kengässä on edelleen T.C.S. (Torsion Control System), joka mahdollistaa nilkan luonnollisen liikkeen, mutta estää linkan liiallisen taipumisen sivuttai- ja pystysuunnassa. T.C.S:n lisäksi sisällä oleva irroitettava sisäkenkä tuo käyttömukavuutta ja suojaa.

Loistava kenkä kuskeille, jotka vaativat parasta suojaavuutta, mutta eivät ole valmiita tinkimään tuntumasta!

TILAA:

http://www.loukko.com/site?node_id=52&action=show_data&p_id=3489&cls_luokittelu=004.b&ordercol=nimi&ordertype=ASC&row=9

 

SIDI JA TCX CROSSISAAPPAAT KAUHAJOEN MYYMÄLÄSTÄ!

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

Suvi 050 3135761

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>