CAN-AM SPYDERIT LOUKOLTA HETI TOIMITUKSEEN!

CAN-AM SPYDERIT KESÄN AJOIHIN LOUKOLTA!

can-am-spyder-lineup

 TUTUSTU SPYDER MALLISTOON LISÄÄ:

http://can-am.brpscandinavia.com/fi/ajoneuvot/spyder.html

Spyder Roadster RS-S

Tehoa uhkuva roadster on valmis maantieajoon aina kun sinäkin. Sen urheilullinen, ergonominen ajoasento lisää kiihdytysten ja kaarreajon nautittavuutta. Autoteollisuudesta tutut teknologiat lisäävät luotettavuutta, joten voit nauttia enemmän tehosta ja ajamisen ilosta.

Spyder Roadster RT Limited

Ihanteellinen touring-roadster ylivoimaisen mukavaan ajoon maantien vapaudessa. Nauti matkanteosta tyylistä ja ominaisuuksista tinkimättä. Päivitetty ilme, mukavuus ja teho ovat uudistaneet markkinoiden täydellisimmin varustellun touring-roadsterin. Koe huikea vapauden tunne.

Spyder Roadster ST

Huipputason suorituskykyä, tyyliä ja mukavuutta arvostaville. Urheilullinen roadster innostaa joka tilanteessa, jopa pitkillä matkoilla. Urheilullisuutta tiukkaan kaareajoon ja täydellistä mukavuutta yhdelle tai kahdelle. Tyylikäs ja näyttävä tehopakkaus tarjoaa uskomattoman urheilullisen ajoelämyksen.

Spyder Roadster ST-S

Huipputason suorituskykyä, tyyliä ja mukavuutta arvostaville. Urheilullinen roadster innostaa joka tilanteessa, jopa pitkillä matkoilla. Urheilullisuutta tiukkaan kaareajoon ja täydellistä mukavuutta yhdelle tai kahdelle. Tyylikäs ja näyttävä tehopakkaus tarjoaa uskomattoman urheilullisen ajoelämyksen.

Spyder Roadster ST Limited

Huipputason suorituskykyä, tyyliä ja mukavuutta arvostaville. Urheilullinen roadster innostaa joka tilanteessa, jopa pitkillä matkoilla. Urheilullisuutta tiukkaan kaareajoon ja täydellistä mukavuutta yhdelle tai kahdelle. Tyylikäs ja näyttävä tehopakkaus tarjoaa uskomattoman urheilullisen ajoelämyksen.

 

MYÖS HYVÄ KÄYTETTY:

Can-Am Spyder 2008,

SH 9790€

Varustetiedot
Lukkiutumattomat jarrut (ABS), Takalaukku

Lisätiedot

Tästä kesän ajoihin siisti ja hyvin pidetty spyder!

Mukaan myös selkänoja/takateline, givin takalaukku!

Sivuilmanohjaimet, renkaat hyvässä kunnossa!

Meiltä myös edullinen rahoitus!

http://www.loukko.com/site?node_id=22

 

CAN-AM SPYDERIT KOEAJOSSA VAASASSA JA PORISSA:

BoT_Spyder-Sea-Doo

BRP On Tour Porissa ja Vaasassa

 

Tiistaina 1.7. klo 14-18 Vaasa, Kalaranta, Vaasanpuistikko
Keskiviikkona 2.7. klo 14-18 Pori, Kirjurinluodon uimaranta

TERVETULOA KOEAJOLLE / KAUPOILLE!

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

0503870800 JUJI,

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>