YAMAHA CROSSIPYÖRÄT LOUKOLTA HETI KEVÄÄN AJOIHIN!

YAMAHA CROSSIT NYT TARJOUKSESSA LOUKOLLA!

 
Yamaha YZ
 

Lisätiedot

Nyt myymälässä esillä ollut jammun 85lw crossi edullisesti!

Tarjous 4390€+tk ( sh 4990+tk )

Kevyt motocross-kilpapyörä

High-tech-rungolla ja -moottorilla varustetut, 2-tahtiset YZ85 ja suuripyöräinen YZ85LW ovat huomispäivän ammattilaisten ykkösvalinnat. Mahtavasti kiertävä, 85 kuution, nestejäähdytteinen, 2-tahtinen moottori on suunniteltu antamaan voittoisaa tehoa ja se on yksi edistyneimmistä luokassaan.
Kuten suuret kilpapyörämme YZ85/LW-mallit on varustettu USD-etuiskunvaimentimilla ja linkkujousitusjärjestelmällä, joka tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet.
Isokokoisten jarrulevyjen, kevyiden alumiinivanteiden ja vannenapojen sekä sulavalinjaisen muodon kanssa Yamahan YZ85/LW-mallit on tehty voittajille!

 

Myydään Yamaha YZ 250F 2014

 

Yamaha YZ
 
 

Ylivoimainen YZ250 F – nopeampi, keveämpi ja tehokkaampi

Kaudelle 2014 täysin uudistettu, entistä iskukykyisempi YZ250F on valmiina kohtaamaan vastustajansa maailman motocross-radoilla.

Ylivoimainen YZ250 F – nopeampi, keveämpi ja tehokkaampi

Kaudelle 2014 täysin uudistettu, entistä iskukykyisempi YZ250F on valmiina kohtaamaan vastustajansa maailman motocross-radoilla.
Tunnetusti suoraviivaisen voimakas, taakse kallistetulla sylinterillä ja suoralla imusarjalla varustettu moottori on nyt entistä tehokkaampi. Entistä äreämpää moottoria kehystävä, Yamaha-kilpatallin avulla kehitetty uusi runko on keveämpi ja painopisteen keskitys tarkempi, joten ajettavuus on uudella tasolla. Tästä on vaikea laittaa paremmaksi.
Uusi YZ250F on jo Yamahan kaikkein iskukykyisin sarjatuotanto-motocross-pyörä Iwatan tehtaan tuotantolinjalta.

YAMAHA CROSSIT ESILLÄ KAUHAJOEN LIIKKEESSÄ!

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

P 010 4709801

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>