BRP ON TOUR VAASASSA! www.loukko.com

Uudet Lynx 2015 moottorikelkat nyt Loukolla myynnissä! (Preview image)

 

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

Tervetuloa mukaan kevään vauhdikkaimmalle kiertueelle kokemaan kovimmat tuoteuutuudet!

 Tänään sunnuntaina 16.3 vaasassa RJautossa klo 12-16.00 esillä uudet 2015 mallin Lynx ja Ski-Doo moottorikelkat!

Mukana myös uutuus vesijetti Sea-Doo Spark, Kotimaassa valmistettu huippu uutuus Can-Am Outlander 1000xt 6*6 ja Can-Am Spyder 1300 ltd!

Vauhdissa mukana myös TeamLoukko.Com, Kahvitarjoilu!

 

Näe ensiesittelyssä  Lynx– ja Ski-Doo-moottorikelkkauutuudet sekä lisävarusteet vuodelle 2015. Samalla voit käyttää hyödyksesi BRP:n tarjoamat ainutlaatuiset kevätostajan edut.

 

Tule katsastamaan kauden kuumimmat uutuudet, tapaamaan kavereita ja jälleenmyyjiä sekä vaihtamaan ajatuksia BRP-henkilökunnan kanssa.  Mukana uutuuksia, lisävarusteita, tarjouksia… Tällä kiertueella viihtyy koko perhe.

 

Sinulle lähimmän tapahtuman ajankohdan löydät sivun yläosasta löytyvästä kiertuekalenterista!

 

Lue myös kiertuelehti!

 

 

 
 

 

Lynx 2015-mallisto on vahvempi kuin koskaan!

Näe uudistuneet Lynxin huippumallit ja tule tutustumaan Lynxin tarjoamaan huipputeknologiaan ja -muotoiluun. Kerromme Sinulle myös Build Your Ride -ohjelmasta – ainutlaatuisesta mahdollisuudesta tilata Lynx-moottorikelkka juuri Sinun tarpeidesi mukaan suoraan tehtaan linjalta. Tutustu 2015-mallistoon osoitteessa brplynx.com.

 

 

 

2015 Ski-Doo-mallit ovat täällä!

Uusi Summit X 174″ T3-paketilla haastaa kilpailijat rinteiden kuninkuudesta! Renegade X-RS on uusi monipuolisuuden mestari! Ski-Doon jousitusratkaisut ja FlexEdge-telamatot eivät jätä ketään kylmäksi. Tule ja valitse omasi maailman suurimman kelkkamerkin kattavasta valikoimasta! Tutustu 2015-mallistoon osoitteessa ski-doo.fi.

 

 
 
 

alan johtava suorituskyky

Tehokas paperilla. Voittamaton maastossa.

BRP-Rotax on vuosikymmenten ajan määrännyt tahdin moottorikelkkojen moottoritekniikan kehityksessä. Legendaariset E-TEC-moottorit ovat jo käsite, ja nelitahtisten Rotax-moottoreiden perhe on kasvanut uudella tulokkaalla, Rotax 900 ACE-moottorilla. Uusi rivikolmonen tuo tullessaan ennennäkemätöntä tekniikkaa – sähköinen ITC-kaasukahva ja kolme ajotilaa tekevät moottorikelkkailusta entistäkin mukavampaa ja helpompaa. Rotax 900 ACE ja iTC tekee yhdestä kelkasta kolme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

P0104709801

 

 
 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>