Can-Am Outlander 6*6 1000XT Loukolta! Ensiesittelyssä 5.10-13 www.loukko.com

ENSIESITTELYSSÄ RASKAANSARJAN AMMATTILAINEN

CAN-AM OUTLANDER 6X6

Outlander 6X6 features

Suomessa pohjoisen oloihin suunniteltu ja valmistettu Outlander 6X6 laittaa käsitykset mönkijöistä uusiksi. Tule kokemaan maastossa liikkumisen tulevaisuus!  

VOIMAA

Mönkijämarkkinoiden vahvimman, Rotax 1000 V2 -moottorin ja raskaisiin veto­tehtäviin suunnitellun voimansiirron avulla viet kuorman perille vaativissakin olosuhteissa.

VAPAUTTA

Pikakytkettävä 6-pyöräveto ja Visco-Lok QE -tasauspyörästö tarjoavat ennenkokemattoman pidon. TTI²-erillisjousitettujen taka-akseleiden pikalukittavalla kallistuksenvakaajalla optimoit jousituksen maaston ja kuorman mukaan. Aiemmin mahdottomilta tuntuneet paikat ovat nyt ulottuvillasi.

MONIPUOLISUUTTA

Modulaarinen kuormalava muuntautuu helppokäyttöisillä ja jämerillä lisävarusteilla tarpeidesi mukaan. Tarpeelliset tavarat kulkevat vaivattomasti mukana.

 

KUORMAA, KIINNITÄ, KULJETA, KIPPAA…  Valitse varustelu käytön mukaan! Varustepaketit tehdasasennettuna:

1. Perusvarustelu. Lavan syvennyksessä 80 l säilytystilaa, jonka voit halutessasi peittää katteella. Lava on mitoitettu EUR-kuormalavalle ja kiinnityskoukuilla saat kuorman tukevasti kiinnitettyä. Kaasujousiavusteinen kippi helpottaa kuorman purkamista.

2. Laidat-varustepaketti. Taka- ja sivulaidat lisäävät lavan moni­käyttöisyyttä. Helppo ja nopea asentaa ilman työkaluja.

3. Farmari-varustepaketti. LinQ-pikakiinnitteinen lavan jatkopala toimii myös lavan tilanjakana. Pohjapanssari suojaa ja parantaa maasto-ominaisuuksia.

4. Kuljetus-varustepaketti. Lukittava lavakate kasvattaa kuljetuskapasiteettia jopa 400 litraan ja suojaa kuormaa.

5. Talvi-varustepaketti. Ekstrakorkea tuulilasi suojaa viimalta ja kahvanlämmittimet tarjoavat lisämukavuutta kylmiin olosuhteisiin.

6. Metsä-varustepaketti. Lavapankoilla ja taka­sermillä kuljetat esimerkiksi polttopuut turvallisesti ja nopeasti. Alatason 70 l kannellinen, ulosvedettävä tarvike­laatikko ergonomisilla kantokahvoilla suojaa varusteesi vedeltä ja lialta.

 

KYSY LISÄÄ:

LOUKKO_LOUKKOMOTORS1

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>