Scott tyrant ajolasit, Scott ajolasit myy www.loukko.com

UUSI SCOTT TYRANT ON VUODEN INNOVATIIVISIN TUOTE

Kansainvälisistä offroad-moottoripyörälehdistä Dirt Rider, Racer X ja Moto Verte ovat valinneet Scott Tyrant -ajolasin vuoden innovatiivisimmaksi tuotteeksi. Scott Tyrant yhdistää Scott Hustle -ajolaseista tutun istuvuuden säädön (Scott Fit System) säädettävään nenäsuojaan ja uudentyyppiseen ilmankiertojärjestelmään.

Scott Hustle oli ensimmäinen ajolasi, jossa esiteltiin Scott Fit System. Se on patentoitu ajolasien istuvuuden säätö, jossa mekaanista säädintä kiertämällä lasit mukautuvat käyttäjän kasvojen ja nenän muotoon. Säätimet on sijoitettu kehyksen alareunaan lasien kummallekin puolelle ja kumpikin niistä voidaan kääntää neljään eri asentoon. Näin lasit mukautuvat käytännössä lähes minkämuotoisiin kasvoihin tahansa.

Tyrant vie tekniikan vielä pidemmälle

Scott Tyrant –ajolaseissa säätö on kehitetty entistä paremmaksi ja nyt säätäminen onnistuu myös lasien ulkopuolelta käsin, jolloin lasit voidaan pitää säätämisen aikana päässä. Tyrant on myös markkinoiden ainoa lasi, jossa on säädettävä nenäsuoja. Nenäsuojan voi säätää kolmeen eri asentoon, jolloin se mukautuu jokaisen kuljettajan tarpeisiin. Kolmas tärkeä uudistus Tyrant-laseissa on uudelleensuunniteltu ilmankierto, jossa Ilma virtaa kehyksen läpi suoraviivaisesti ylhäältä alas. Tämä estää ilmanpyörteiden ja huurteen muodostumisen.

Scottilla on jo yli 50 vuoden kokemus ajolasien valmistamisesta ja se on alan markkinajohtajia.

Lisää infoa:
www.duell.fi

Myynti
www.loukko.com
Muista myös verkkokauppa!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>