Vapo pelletit myy, www.loukko.com

Vapon puupelletti

Luonnollista polttoainetta luonnon raaka-aineista
Vapon puupelletit ovat polttoainepuristeita, jotka on valmistettu kutterinpurusta tai sahanpurusta.

Puupellettejä voidaan valmistaa myös kosteasta sahanpurusta niillä pellettitehtailla, joissa on mahdollista kuivata raaka-ainetta.

Puupelletit ovat kuivaa, helposti käsiteltävää, vähän pölyävää ja tasalaatuista polttoainetta. Ne ovat myös luonnonmukaista polttoainetta, sillä valmistuksessa ei käytetä lisäaineita. Pelletin kiinteä muoto ja kiiltävä pinta syntyy, kun puristamisen yhteydessä puusta vapautuu ligniiniä, joka sitoo puuraaka-aineen.

Pelletöinti mahdollistaa puupolttoaineen tehokkaan kuljettamisen, onnistuneen varastoinnin ja polton automatisoinnin.

Vapon puupelletin ominaisuuksia

Raaka-aine kemiallisesti käsittelemätön kuoreton puu
Käyttökohde pienkuluttajat, lämmityspolttoaine
Koko halkaisija 6-8 mm, keskipituus 10-30 mm
Energiasisältö >4,70 kWh/kg eli >4,70 MWh/tonni eli >3 MWh/i-m3
Kosteus <10 %
Tuhkapitoisuus <0,5 %
Ominaispaino 600 kg/i-m3
Tilan tarve 1,5 m3/tonni

Vapon turvepelletti

Uusi polttoaine suurkiinteistöille ja voimalaitoksille
Turvepelletissä yhdistyvät turpeen ja pelletin vahvuudet. Sen lämpöarvo on korkea, saatavuus varmaa ja hinta vakaa energiaturpeen hinnan tapaan.

Turvepelletti soveltuu polttoaineeksi kiinteistöille, maatiloille, kasvihuoneille sekä muille biolämpökeskuksille, joiden poltin ja kattilatekniikka soveltuvat turpeen polttoon.

Turvepelletti valmistetaan jyrsinturpeesta, joka kuivataan ennen pelletöintiä. Valmistustekniikka on sama kuin puupelletillä. Pelletin kiinteä muoto ja kiiltävä pinta syntyy puristamisen yhteydessä. Lisäaineita turvepellettien valmistuksessa ei käytetä.

Vapon turvepelletti tarjoaa vaihtoehdon fossiilisille polttoaineille erityisesti suurkiinteistöissä sekä lämpö- ja voimalaitoksissa, joissa se on erinomainen tukipolttoaine. Turvepelletti soveltuu myös hiilen korvaamiseen hiilivoimalaitoksissa.

Myynti:
www.loukko.com

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>