Nyt Yamaha TM testivoittaja Loukolta!

Kesmotors Loukolta Kauhajoelta Yamaha Mopot, Skootterit, 125cc pyörät ja crossit kesähintaan!
Kysy tarjous mieleisestäsi mallista Loukolta!
http://www.yamaha-motor.fi/fi/
Hyvä valikoima Yamaha tuotteita heti toimitukseen!
Myös Yamaha vapaa-ajan vaatteita edullisesti: Kesätarjouksia, lippikset ja t-paidat 10€, hupparit 30€, nahkatakit 99€
Nouda liikkeestä tai tilaa verkosta: http://www.loukko.com/site?node_id=52&cls_luokittelu=09

Yamaha WR125X voitti Tekniikan Maailman (12/2011) 125-kuutioisten supermotojen testivertailun. Vertailussa testattiin yhteensä kuutta eri supermototyylistä piikkiä.
Kevarikuninkaan titteli Yamahalle

Yamaha WR125X otti vertailussa selvän ykköspaikan. Erityisesti kiitosta saivat sen alustan toiminta, tukeva runko, tilava ja luonteva ajoasento, ketteryys, selkeät hallintalaitteet ja helppokäytöinen vaihteisto.

TM:n 125-kuutioisten supermotojen vertailussa riviin ja tiukkaan testirupeamaan asetettiin Yamaha WR125X:n lisäksi Husqvarna SM 125 ja SMS 4, Kawasaki D-Tracker 125, KTM 125 Duke ja Suzuki DR 125 SM. Laitteita vertailtiin muun muassa teknisten ominaisuuksiensa ja erilaisissa olosuhteissa ajettaessa havainnoitujen ajo-ominaisuuksiensa perusteella.

Lue vertailuartikkeli ja testitulokset Tekniikan Maailma -lehden numerosta 12/2011.

WR125X on Suomen myydyin supermoto-piikki

Monipuolisilla ominaisuuksillaan ja tyylikkäällä ulkonäöllään vakuuttava WR125X pitää kärkisijaa myös myyntitilastoissa. Se on tällä hetkellä Suomen myydyin supermototyylinen kevytmoottoripyörä

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>