Viking, Stihl, Ariens kevät kuvasto

Nyt ilmestenyt odotettu Kevään merkit 2011 puutarhakonekuvasto!
Tuotteet ovat esillä kauhajoen myymälässämme.
http://www.loukko.com/tiedostot/Kevaan_Merkit_2011.pdf
Myymme kaikki laadukkaat pienkoneet, moottorisahat, ruohonleikkurit, pesurit kasattuna ja toimintakuntoisena. Kysy myös kotiin kuljetus palvelustamme!
Tuotteilla takuu 24kk, huolto ja varaosat www.svh.fi

Katso oheinen video uutuus tuotteista, tässä on tulevaisuuden tuoteperhe!

VIKING akku- ja roboleikkurit ovat tuorein lisä VIKING puutarhanhoitotuotteissa. Keveytensä ja pienen kokonsa ansiosta niitä on helppo hallita ja ne leikkaavat myös ahtaat paikat. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eikä juurikaan melua. Liikkumisen vapautta ilman pistorasioita ja sähköjohtoja. Samoja STIHL akkuja, jotka ovat MA339 ja MA339C malleissa, voit hyödyntää lisäksi koko STIHL akkuperheessä!

Viking robottileikkuri MI 322C
VIKINGin innovatiivinen iMow ”aimo” MI322C -roboleikkuri on teknisten ominaisuuksien ansiosta nurmikon täydellinen automaattihoitaja. Laite tunnistaa kukkapenkit, pensaat, aidat ja muut esteet sekä kiertää ne. Leikkaamisen aikana laite silppuaa ruohon leikkuupyödässä pienen pieniin osiin, jotka putoavat maahan raviten sitä. Silloinkin kun sinulla on puuhaa, iMow -leikkuri noudattaa luotettavasti valittua ohjelmaa.
Viking robotti tarjous 1490€

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>