Moottorikelkka esittely Tuurissa, uudet lynx ja ski-doo kelkat, mukana kesmotors loukko

Kesmotors Loukko www.loukko.com mukana kauden 2012 moottorikelkkojen Mega Road Showssa.Moottorikelkkamaahantuojien yhteinen Mega Road Show tuo kaikki tulevan kauden kuumimmat uutuudet kuudelle paikkakunnalle maalis-huhtikuun vaihteessa. Lynx ja Ski-Doo polaris, yamaha ja arctic cat kelkat mukana tuurissa www.tuuri.fi lauantaina 26.3-2011. Samassa tapahtumassa maailman parhaimmat kisaavat MM-tittelistä snowcrossin mm-kilpailuissa tuurissa. Kesmotors Hannu Loukko Oy mukana kiertueella tuurissa ja tampereella. Tervetuloa juttusille ja kysymään ennakkotarjous.

scmm_20111.jpg

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>